Forma 1 szezonnyitó

2009.03.29. 19:55

Mi, akik szeretjük a Forma 1 világát, elég sokat vártunk ahhoz, hogy egy jó futammal indítsuk az évet. A tűzijáték fényét veszélyeztető döntések és viták ezúttal alulmaradtak, győzött a túlélés és győzött a túlélő csapat. Hihetelen szenzáció a Brawn GP sikere! Mint csapat, a semmiből támadtak fel, a pilóták sorsát pedig szintén ismerjük. Akár vörös, akár ezüst a szívünk, javaslom, hajtsunk fejet a fiúk előtt, mindketten megérdemlik az elismerést; a csapat minden tagja szenzációsat nyújtott ezzel a teljesítménnyel.

A változtatások úgy tűnik, valóban jót tettek ennek a veszélyeztetett sportnak. A szabálymódosításokat követően nagy kérdés, mely csapatok és mely pilóták lesznek képesek odaérni a dobogóra. Azt már az első futomot követően is biztosan leszűrhetjük, hogy az elmúlt éveknél lényegesen többen esélyesek a győzelemre. Nem hiszem, hogy leírhatjuk a Ferrarit vagy a McLarent, így a Brawn, a Red Bull és a BMW mellett a másik két "nagy" csapattal összesen 10 pilótánk van, akik jó kis tűzijátékot ígérnek nekünk erre a szezonra. Hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr951033680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása