Van az úgy, hogy az ember a fősodrásban lesi a fontos híreket és az idiótaságokat egyaránt. Néha viszont észrevétlenül elsuhan mellettünk egy-egy gyöngyszem, aminek a létezéséről mintha még a szomszéd faluban sem tudnának. Pedig...

Az elkövetkező tartalomban ki-ki találja meg a magának megfelelő egyensúlyt a két fogalom között, bár fontosnak és idiótának is nehezen volna nevezhető ez a metál-himnusz, amit ez a norvég zenész-komikus csapat alkotott. Egyszerűen csak zseniális.

Egeland többek között volt az ENSZ főtitkár-helyettese és az Európai Human Rights Watch jogvédő szervezet igazgatója, jelenleg pedig a Norvég Menekültügyi Tanács főtitkára.

A szerzemény nem mai darab, de aki lemaradt róla (és arról, hogy vajon mit mond a róka?) és értékeli az efféle félig paródia félig vicc alapon nyugvó muzsikát, annak kötelező darab ez a nagyívű stadion-rock nóta, amely valójában egy jól sikerült tisztelgés "az Egyesült Nemzetek szuperhős férfija" mint "békefenntartó gép" előtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr698121030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása