Wolf Kati Szeretném leszögezni, hogy erősen szubjektív leszek. Jónéhány műsor óta Wolf Katit tartom a legjobbnak a versenyzők közül. Nem csak azért, mert jól néz ki, jól mozog a színpadon, jó a hangja és jól is énekel vele, de teszi mindezt olyan természetességgel és könnyedséggel, amitől igazán élvezetté válik látni és hallani őt.

Nem lenne szép dolog tőlem, ha most nekiesnék bírálni a mezőny többi tagját. Való igaz, hogy akik az élő showba bekerültek, szerethetőek voltak mindannyian. Néhányan kevésbé, mások szinte nélkülözhetetlenül. Kati is ilyen számomra, nélkülözhetetlen, nélküle már nem ugyanaz a műsor. Hasonló érzésem volt, amikor a Non Stop formáció esett ki. Érthetetlen, hogy miként tetszhet jobban az embereknek egy-egy merev, mű, fülbántó, sajnálatra okot adó jelenség, mint egy sziporkázó produkció vagy Kati esetében egy fantasztikus énekesnő. Szintén nem próbálom megérteni, de még csak bántani sem Geszti Pétert, aki egyébként szakmailag és emberileg is tudja, hogy mit kellett volna lépnie. Valamiért nem tette, nem érdekel, hogy miért nem. A kevesebbre szavazott a nép, és tudjuk, ebből most nem lesz több, ami a műsor színvonalát és a szórakoztatást illeti.

Mindenkinek további jó szurkolást kívánok, aki még megtalálja kedvencét és a szórakozás lehetőségét a műsorban! Magamnak és sorstársaimnak pedig azt, hogy hamar elteljen az a beígért játszótéren töltött két hét és Kati mihamarabb újra színpadra lépjen! Köszönjük az eddigieket és nagyon várjuk a folytatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr412478270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CAFEDEAD 2010.11.29. 07:24:38

Wolf Kati dívaként énekelt, egy jelenség volt, élmény volt nézni ahogy betölti a színpadot! Sajnos hiába a szinpátia, ha tettek nem követik... lehet összeesküvés elméleteket kitalálni, hogy az rtl akarta így, blabla, de azért megkérdezném azokat, akik nyavajognak a Kati után, hogy szavaztak-e rá tegnap este?!?
Ha nem, akkor menjenek a sunyiba, ugyanis akkor alaptalan és felesleges süket duma az övék...

Geszti sunyi módon kiejtette Veca legnagyobb női ellenfelét, amitől az ország igazabb fele gyomorrontást kapott. Veca teljesítményét nem kívánom értékelni, maradjunk annyiban, hogy tehetséges lányról van szó, akinek olyan mentor jutott, aki minden marketinges trükköt bevet, hogy ott lehessenek a végelszámolásnál. Le kell szögezni, hogy bárki bármit mond, a mai világban ezen mentalitású emberek vannak ott, ahol azok szeretnének lenni, akik ostorozzák lelkiismerettelen tetteiket az előbbieknek.

Sajnos csalódtam az X faktorban, innentől csakis Norbi miatt nézem, aki bár nem tud énekelni, attól még ott a helye több már - már túlbeszélt nyomós indok miatt.
süti beállítások módosítása