Százszor is belelépek...

2009.03.02. 11:51

Hol vagyunk már a bölcs indiánoktól, ha úgy tetszik dakotáktól...?

A következő kis animáció egész jó közelítéssel, részletgazdagon cizellálva kifejezi mindazt, amit most az eredményes kormányunkról és annak bölcsen jószándékú vezéréről gondolni tudok:

 

Idézet következik a FN ma megjelent írásából:

"Magyar kudarc a keleti segélyezést célzó javaslattal. Az Európai Unió elutasítja a kelet-európai szükségcsomagot - ilyen és ehhez hasonló címekkel tudósítottak a hétfői német napilapok az unió állam- és kormányfőinek Brüsszelben tartott rendkívüli csúcstalálkozójáról. A Die Welt szerint Gyurcsány kérése méltánytalan volt."

Teljes cikk: http://www.fn.hu/makro/20090302/elkapkodta_gyucsany/

 

Nem szokásom gyakran hirdetésekre kattintgatni, de az alábbi szösszenet talán megérte:

 

 

 

 


 

 

 

Egyszer már újra beleléptünk. Akkor kisvártatva "kiderült", hogy igen, az tényleg az a bűzölgő és feneketlen fertő, aminek - ugyan kicsit távolabbról szemlélve - már régóta látszott.

Most az ország több mint egyharmada megint belelépne!? Ha kell, ha nem, ha belepusztulunk is, mindegy, csak vörös legyen. És ők azok, akik amazokat fanatizálják...

Csoda, ha már nem tudunk szeretni ebben az országban?

Itt szavazhatsz Te is belátásod szerint:
http://www.mondd-el-velemenyedet.hu/gyurcsany

Mondanám, hogy ha végeztél, felejtsd is el gyorsan ezt a rémálmot, de most semmi sem egyszerű, felejteni sem. Már persze annak, aki nem lépne bele százszor is...

Szerző: starbug

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr14975095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása