Wolf Kati Végre egy szerethető dal, egy szerethető előadó; 2011 májusában, Düsseldorfban Wolf Kati lép színpadra a "Szerelem miért múlsz?" című dalának angol-magyar nyelvű változatával.

Következzék hát a 2011-es Eurovíziós Dalfesztivál győzelemesélyes magyar versenydala, Wolf Kati előadásában a "What About My Dreams?"!

 

Köszönjük Kati, és köszönet mindenkinek, aki közreműködött és segíti ezt a produkciót! Hajrá, hajrá, hajrá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr412732749

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kati Európába megy 2011.03.12. 12:12:50

A Magyar Televízió idén ismét indul az Eurovíziós Dalfesztiválon. Tudjátok, ez az a verseny, ahol az előadott dalnál sokkal fontosabb tud lenni, hogy az előadó országa milyen népszerű a a többi ország körében, és mivel minket nem vesz körbe rokon népek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2011.03.18. 17:32:05

tagadhatatlanul nagggggggggggggyon jó

és az eurovízió hivatalos youtube oldalán az azerbajdzsáni után ezt a dalt nézték meg legtöbben (nem értem, az azeri miért ilyen népszerű, nekem egyáltalán nem tetszik)
süti beállítások módosítása