Nincs bizalom

2009.03.09. 11:40

Akinek szúrta a szemét a "Százszor is belelépek..." c. bejegyzésem, az egyérszt legyen szíves elolvasni a "Válságosság"-ot is, illetve annak és mindenki másnak is ajánlom figyelmébe az Sme szlovák napilap  nemzetközi megítélésünket hűen tükröző kommentárját:

"A külföld nem bízik a magyar kormányban, de nem ez a legrosszabb. A külföld nem bízik az egész magyar politikai elitben, sem a kormányban, sem az ellenzékben. Nagyon helyesen nem lát semmiféle politikai erőt, amely képes és kész lenne kihúzni az országot a mocsárból, amelyben már mellig elmerült, s tovább süllyed. A legnagyobb felelősség ezért a szocialistákat és a liberálisokat terheli, akik az utóbbi években az országot vezették. A volt kormányfő, Orbán (Viktor) által vezetett ellenzék azonban semmivel sem jobb. Kínosan kerül minden válságmegoldó javaslatot, amely megijeszthetné az embereket. Nincs mit csodálkozni azon, hogy (Orbánék) várható hatalomra jutásához a világ nem fűz semmiféle pozitív várakozást"

Az idézet forrása: STOP

Szerző: starbug

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr18991031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása