A cím magáért beszél, de ha mégsem, nos, elkészültem a starbug.hu teljes átszerkesztésével!

Megszűntettem a táblázatos megjelenítést, helyette kiszenvedtem a div-es szerkezetet külső CSS fájllal, még akkor is, ha Internet Explorer 6 alatt nem érdemes megnyitni az oldalt, mint ahogyan magát az IE 6-os verziót sem érdemes megnyitni már egy ideje...

Tehát nincs többé a keresők számára láthatatlan iframe-es betöltögetés, php include van helyette. Az oldal mérete miatt talán lassabb kissé, de legalább nem őskövület. Különben is érdemes volt átnézni mindent (több mint 250 olal), rengeteg hibát javítottam ki az elmúlt bő egy hónapban. Eltart majd egy ideig, mire a "barátunk" megtalálja az új oldalakat (html helyett php), de a keresőoptimalizálás remélhetőleg megteszi a hatását. Hovatovább az "érdekességek" keresőszóra máris az első oldalon hozza az index oldalt, ami - bár nem túl gyakori keresés - azért nem olyan rossz.

Természetesen a megjelenés is változott némiképpen, de alapjaiban minden hasonló az eredeti felálláshoz. Maradt azért némi táblázat a tartalomban és stíluselemek is felfedezhetők néhány helyen, de a lényeg, hogy legalább a stílusra megkaptam a hibátlan elismerést a w3c validátortól, ami egy alapos vállonveregetéssel mindenképpen felér.

És mindezt a "Használjátok az eszeteket! Vagy legalább a google-t!" jegyében.

UPDATE: Időközben sikerült kijavítanom azt a háromszázharmincegynehány hibát, amit a html validátor kidobott, így már nemcsak a css, de a html kód is megfelel a doctype szerinti szabványnak!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr881375177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása