Könnyfakasztó Női szervek

2013.07.11. 19:17

Lépjünk túl a bugyuta címen, küzdjük le a csömörünket; itt valami többet kapunk, mint amit általában a tucat vígjátékoktól elvárhatunk. Sandra Bullock rajongóként bizakodva bár, de óvatos mércével ültem be erre a filmre, ilyen kellemes meglepetésre azonban nem számítottam. Ez egy fergeteges vígjáték. Elejétől a végéig.

A fanyalgók valószínűleg mindenbe bele tudnak kötni, de aki alapvetően nem az a forgácsolós típus, annak garantált élményben lesz része. Nincs semmi felesleges műfaji keveredés, ez a mozi nem akar dráma lenni, sem romantikus, sem akciós, csak nevettetni akar, és ez vastagon sikerül is neki.

Melissa McCarthy korábbi filmjeire szerencsére nem emlékszem, így abszolút előítélet nélkül fogadtam be Mullins figuráját, aki gyakorlatilag végig hozza a lendületet, elképesztő stílussal és időzítésekkel, idézhetően jól sikerült szinkron támogatással. Apropó, a filmben összemérhetetlenül jobb szövegek vannak, mint az előzetesben. Abszolút többször nézhető élmény, még ha nem is a habkönnyű kategóriából (semmi rettenetes borzalom, de nem véletlen a 16-os karika). Ashburn és Mullins jól működnek együtt, a Női szervektől pedig ezúttal könnyesre röhöghetjük magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr195400716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása