Mi bajod van?

2010.06.25. 17:03

A szíved azt a képet látja, amit az elméd vetít rája.

Nézzük meg kicsit közelről is. Hiába nincs okod panaszra, ha valamin görcsölni kezdesz, egészen biztosan nem érzed magad vidámnak. Viszont gázolhatsz bármilyen szorító dzsungelben, ha valami erőt, energiát és okot ad a boldogságra, akkor a nem éppen szívderítő körülmények ellenére is jól, de legalábbis jobban fogod érezni magad.

Az ezen hatásokat kiváltó okok pedig lehetnek valósak, de akár képzeltek is. Az számít igazán, mennyire hisszük magunkénak, mennyire éljük meg a gondolatot, amivel küzdünk vagy ami boldogít. Fújj csak fel egy apró bosszúságot és az egész napodat elronthatod vele, sőt, akár a családod, a környezeted kedvét is elveheted. Vagy légy kicsit pozitívabb, próbálj rajongva túlértékelni bizonyos dolgokat, meglátod, a körülötted lévők is mosolygósabbak lesznek. Esetleg hibbantnak gondolnak majd, de attól még ők is jobban fogják érezni magukat, mint amikor még azt hitték, hogy normális vagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://starbug.blog.hu/api/trackback/id/tr382109888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása